♕ WERFFUIF 2020 ♕

 

Werffuif vanuit je kot!

Werffuif 2020 gaat jammer genoeg niet fysiek door, maar dat haalt onze goesting voor een partyken niet weg. Daarom hebben wij speciaal voor jullie een LIVE-SET van White Wash in petto. De live-set zal doorgaan deze zaterdag, 25 april, van 21u00 tot 22u00 (uitlopen niet inbegrepen) op Facebook. Sfeerbeeldjes van deze prachtige avondset zijn ook zeker welkom en mag je ons dus altijd doorsturen. We benadrukken nog eens dat het NIET de bedoeling is om hiervoor samen te komen. Wel hebben we er alvast ONGELOOFLIJK veel zin in!

Had je al een ticket voor Werffuif 2020 gekocht? Enig! Natuurlijk willen we je graag aanmoedigen om geen terugbetaling te vragen. De opbrengst van onze fuif gaat namelijk, net zoals bij vele andere jeugdbewegingen, naar ons chirokamp en de benodigdheden voor onze nieuwe lokalen. Voor degenen die hun tickets al bemachtigd hadden en deze graag terugbetaald zien: neem contact op met ons! Dat kan door ons een bericht te sturen via de Werffuifpagina.

Tot zaterdag feestbeesten, en hou jullie allen goed!

 

werffkot

 

Werffuif afgelast…

Wat te verwachten was, is nu werkelijkheid geworden: alle evenementen in Steenokkerzeel (dus ook in Perk) worden afgelast of uitgesteld t.e.m. 1 juni 2020. Werffuif 2020 zal dus, tot onze grote spijt, niet plaatsvinden.

Ook voor ons is dat absoluut niet fijn, maar de gezondheid van de mensen gaat voor. We bekijken nu met de gehele leidingsploeg hoe we alles gaan oplossen. Voor degenen die al een ticket gekocht hadden: we houden jullie op de hoogte!

Hopelijk kunnen we jullie allemaal verwachten op de tiende editie van Werffuif in 2021, maar blijf nu in jullie kot (-:

Verzorg jezelf en jullie naasten, en tot snel!
Team Werffuif

 

ween werffie

 

Een gedachte over “♕ WERFFUIF 2020 ♕

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s